Om oss

VERKSAMHETEN UPPHÖR OCH VI SÄLJER UT ALLA MÖBLER TILL 50% DIREKT FRÅN VÅRT LAGER!

PASSA PÅ ATT SKAFFA HANDVÄVDA UTEMÖBLER OCH STÅLMÖBLER TILL OTROLIGT BRA PRISER.

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅRT LAGER PÅ HÖGLANDAVÄGEN 309 I KUNGSBACKA.

OBS! SÅ LÄNGE LAGRET RÄCKER.

MÅN 17-20
TIS 17-20
ONS 17-20
TORS 17-20
FRE 17-20
LÖR 12-16
SÖN 12-16

 

Traditionen att göra saker av det som finns i naturen har alltid inspirerat mig. Kunskapen att väva rotting har ärvts i generationer och våra  möbler är helt handgjorda. Magnifika möbler med fina detaljer och eleganta mönster i väven, inspirerade av gamla tiders rottingmöbler. Utemöblerna ger karaktär åt alla miljöer och smälter väl in i naturen. Good Mood Garden Furniture erbjuder utemöbler i klassisk design inspirerade av naturens organiska former. I kontrast mot de raka och oftast rätvinkliga utemöblerna som finns att välja på, vill vi göra möbler vi själva tycker är vackra och hållbara. Funktion, skönhet, hantverk och kvalité är våra hörnstenar. Be in a Good Mood = bra miljö ger ett gott humör!

Hjärtligt välkommen att beställa handgjorda utemöbler till ditt nya paradis!

Hantverk och tradition sedan 1954

Kunskapen att väva rotting har ärvts i generationer och möblerna är helt handgjorda.  Vi tycker om att samarbeta med människor vi känner och gör regelbundna besök på verkstäderna i Kina. Våra trämöbler tillverkas på ett litet snickeri i Polen.

Material och miljö

Möblerna är handvävda i rund konstrotting av PVC-fri polyetylen av högsta kvalité. Materialen är testade och godkända av SGS®, ett av
världens största test och verifieringsföretag på material. När möblerna efter många års användning har gjort sitt är materialen 100 % återvinningsbara.

[/vc_row]
[/vc_column][/vc_row]